Skip to main content

Vi synliggjør menneskers ressurser og kvalifiserer for arbeidslivet

Bli kjent med oss:

@work har som mål å synliggjøre menneskers ressurser og kvalifisere for deltakelse i arbeidslivet. Jobbsøkere får tilbud om opplæring, veiledning og et motiverende miljø for å lykkes i arbeidslivet. Vi samarbeider med en rekke bedrifter om rekruttering. Målet er at arbeidsgiver og jobbsøker lykkes med å finne hverandre.

Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med oss jobbveiledere i @work. Les om vår faglige bakgrunn, hva vi brenner for i vårt daglige arbeid og få med deg en fun fact eller to om oss samtidig.

Astrid – Avdelingsleder og potet

Astrid er teamets potet, som for øvrig også er hennes absolutte favorittrett. Hun har jobbet hos oss i ett år, og har tilegnet seg kunnskap i rekordfart. Hun har et engasjement og en arbeidsmoral som smitter over på de rundt seg, og er opptatt av lagånd og at teamet skal lykkes i fellesskap. Derfor er vi veldig glade for at vi kan presentere Astrid som vår nye avdelingsleder fra 1. mai!

Astrid er opptatt av å møte bedrifter og jobbsøkere med en personlig tilnærming. Og med sitt blide vesen og humoristiske sans er hun en dreven relasjonsbygger. Astrid har tidligere jobbet i reiselivsbransjen. Da hun ønsket seg nye utfordringer, gikk veien videre til oss. Dette er vi selvsagt veldig fornøyd med. For med Astrid på laget har vi en perfekt balanse av varme, orden og humor.

Julie – En latter som krever hørselvern

Julie, med bakgrunn i psykologi og erfaring med ungdomsarbeid og rådgivning, er lidenskapelig opptatt av unge jobbsøkere. Hun ser at livet og arbeidslivet er nyansert, og at alle har utfordringer som påvirker dem. Likevel mener hun at alle kan finne sin plass i arbeidslivet. Julie har også et digitalt hode, og kaster seg over alt fra nettkurs til koding hos oss.

Julie sprer energi i avdelingen, og hennes hypersosiale natur gjør at hun trives best der det er mye aktivitet og blir rastløs uten menneskelig kontakt. Og hun inviterer gjerne seg selv på besøk på kontoret om noen har fem minutter til overs. Og det aller viktigste: Hun tar ansvar for å opprettholde kjeksbeholdningen på avdelingen uke etter uke.

Og til slutt, som overskriften antyder: Det er umulig å ikke få med seg når Julie har det gøy. Da runger latteren utover hele avdelingen.

Kristine – «Vår bryggesjauer i ballettsko»

Kristine sørger alltid for at det er fint og hyggelig rundt oss, og er gangens mamma som alltid har plass for ekstra omsorg. Samtidig som hun strør rundt seg med blomster, fine farger og omsorg, har hun også en røffere side med mørk humor og galskap. Derfor er hun vår bryggesjauer i ballettsko.

Kristine har tidligere jobbet som gestaltterapeut i 13 år med egen klinisk praksis. Hun er spesielt opptatt av hvordan traumebevissthet i jobbveiledningen kan bidra til at flere med traumediagnoser kommer ut i arbeidslivet igjen.

Pauline – Høyteknologisk nysgjerrigper

Pauline begynte å jobbe hos oss høsten 2022. Hun er utdannet sykepleier med videreutdanning i velferdsteknologi. Derfor har hun fått ansvaret for vårt prosjekt der VR kombineres med karriereveiledning.

Pauline liker å være kreativ i veiledningen, og tar gjerne en gåtur med dem hun følger opp, heller enn å sitte og prate på et møterom. Hun er glad i å ha gruppe-undervisning, og byr på egne erfaringer som andre kan kjenne seg igjen i.

Hun er utadvendt, blid og nysgjerrig, og vil at alle skal ha det bra. Dette kommer til syne i frivillighetsarbeid hun har holdt på med, blant annet i forbindelse med båtflyktninger i Hellas.

Pauline kan lett miste fokus hvis hun ser en ambulanse, brann- eller politibil komme forbi. For hun er svært nysgjerrig og vil gjerne være «der det skjer». Og da er det jo veldig fint at hun er avdelingens selvutnevnte festkomite, til stor glede for oss andre.

Ingrid – Avdelingens optimistiske solfanger fra Sogn.

Livsmotto: «Ein kjem langt med eit smil.»

Ingrid er uten tvil avdelingens mest ekstroverte og henter mest energi når hun er sammen med folk. Hun flytter seg gjerne rundt i lokalet i takt med hvor solstrålene slår inn gjennom vinduet. Selv om frokosten hennes som regel er et fargeløst, påleggsfritt knekkebrød, tar hun det igjen gjennom kreative, fargerike klær.

Gjennom 13 år i bransjen har Ingrid opparbeidet seg en solid relasjonskompetanse, og møter alltid andre med et smil. Hun er opptatt av at kunnskap er noe du ikke bare får på skolebenken og i arbeidslivet, men også gjennom livserfaring. Derfor ønsker hun å normalisere «hull i CV-en», og heller se på dette som en mulighet til å finne skjult kunnskap og erfaring.

Magnus – Avdelingens introverte rocker

Magnus har jobbet hos oss siden 2016. Han har en master i samfunnsvitenskap og har tidligere jobbet som blant annet kundebehandler og journalist. Han er opptatt av brukermedvirkning og at jobbsøkerne får kunnskap til å ta egne, gode valg for framtiden. Magnus er avdelingens eneste introverte, og syns derfor det er fint å kunne få jobbe med digitalt arbeid og tekstproduksjon innimellom veiledningsøktene.

Mens andre koser seg med fredagstacoen, gullrekka og reality, jubler Magnus høyt i sofaen hvis kvelden kan fylles med sære dokumentarer og BBC World News. Samtidig setter han pris på å spe på med aktiviteter av noe mer sosial grad, og sier sjelden nei til hyggelige, uformelle festligheter.

Magnus er avdelingens rocker, og på fritiden spiller han trommer i band, har helst på seg en eller annen band-t-skjorte og synger høyt i bilen.

Irene – Vår kajakkpadlende kakebaker

Irene er vårt nyeste tilskudd i avdelingen, uten at det betyr at hun er uerfaren i bransjen vår. For hun har nærmere 15 års fartstid, både fra andre tiltaksarrangører og Nav. Hun har en bachelor i samfunnsfag, er videreutdannet innen coaching og veiledning, og på toppen av det hele tar hun nå en master i helsefremmende arbeid.

Irene har et ekstra ansvar for avdelingens markedsarbeid. Hun tar oss stødig igjennom markedsmøter og foreslår ulike aktiviteter som styrker vårt markedsfokus. I den forbindelse er hun i disse dager på jakt etter bedrifter som kan tenke seg å være «Månedens bedrift»: Det er et konsept der vi en gang i måneden tar med oss deltakere og besøker forskjellige bedrifter. Dette for å lære mer om bedriften, hvordan de jobber, hvilke stillinger som finnes hos dem og hvilken kompetanse de er på jakt etter i forbindelse med rekruttering.

Anniken – avdelingens jordnære bauta

Anniken har vært en del av vårt team siden 2005, og hennes roller har variert gjennom årene, inkludert kursholder og koordinator.

De siste ti årene har hun fungert som veileder/senior-rådgiver og er eksperten på Inflow24 i avdelingen vår. Hun sertifiserer alle nye ansatte i dette refleksjons- og samtaleverktøyet, som hjelper deltakerne med å utforske seg selv og deres styrker, samtidig som det gir dem muligheten til å utforske sin egen karrierehistorie. Dette er midt i blinken for Anniken, som mener at å forstå menneskemøter og deltakernes historier er avgjørende for å se framover og finne nye muligheter.

Utover å være en uvurderlig ressurs i teamet, utstråler Anniken empatisk varme, glimt i øyet og en sterk sans for humor. På fritiden finner vi henne ofte i hagen sin, omgitt av planter, urter og annen vegetasjon. Mens de fleste av oss står på ski og måker snø i januar, er Anniken allerede i full gang med å plante årets første chili, paprika og basilikum.

Mari – Vår relasjonsbyggende Duracellkanin

Mari har vært med oss siden juni 2020. Med en mastergrad i psykologi og 17 års erfaring fra universitets- og høyskolesektoren, er hun dreven på veiledning, kursing, samtaleterapi og karriereveiledning. Hun trives med å bygge relasjoner og skape trygge møteplasser for våre deltakere, basert på trygghet, tillit, tilhørighet og mestringstro.

Hun brenner for FNs bærekraftsmål «Sammen skaper vi mer», og ser frem til å samarbeide med bedrifter gjennom Inkluderende jobbdesign: En metode som frigjør tid for ansatte til kjerneoppgaver samtidig som den gir jobbmuligheter for personer med nedsatt arbeidsevne.

Mari er avdelingens Duracellkanin, alltid full av energi og prosjekter. Fun fact: I 2010 hoppet hun inn i Eurovision Song Contest-teamet midt i mammapermisjonen. På fritiden finner man henne helst ved sjøen eller på fjellet, der batteriene kan lades.