Skip to main content

Fruktavdelingen

Jobbintros fruktavdeling leverer Jobbfruktabonnement til bedrifter. Å abonnerer på Jobbfrukt betyr å få levert bestilte fruktkurver til avtalte dager. Både bedrifter og private personer er velkomne til å abonnere på Jobbfrukt. Vi lager gjerne gavefruktkurver og julekurver på bestilling både for deg som privatperson og til bedrifter. 

Vi pakker frukt med fokus på kvalitet og hygiene. Ulike bokser på 3, 5, 7 kg kvalitetssikres, sorteres, veies og pakkes for deretter å stables i biler for utkjøring. Vi leverer frukt flere dager i uken. Det er lett å legge merke til våre fargerike fruktbiler og våre ansatte i profilerte arbeidsklær. Fruktkurver leveres til bedrifter i Horten, Tønsberg og Holmestrand. 

Alle ansatte på fruktavdelingen får opplæring i hygiene, i frukthåndtering, distribusjon og kundeservise. For hele tiden få bedre kompetanse og oppdatering i faget deltar vi på Jobbfruktskole, arrangert av Bama, samt at det gjennomføres egne interne kurs, som gir våre ansatte unik innsikt i produktene, kvalitet og riktig behandling av varene. 

Velkommen til å ta kontakt for informasjon, priser og bestilling!
Mail: frukt@jobbintro.no
Telefon sentralbord: 33 08 36 00
Telefon Olga Stabell: 95 17 04 08