Karriereveiledning

vip24 mia og jakob 2018

@work i Jobbintro kan gjennom konkret karriereveiledning hjelpe deg til å se nye muligheter i jobb, studier og fritid.

Samtaleverktøyet vip24 og veiledning med våre erfarne rådgivere og jobbveiledere, fremmer bevisstgjøring rundt egne utviklingsmuligheter og karrierevalg på en effektiv måte. Vi skreddersyr oppfølgingen ut fra dine behov, og kan tilby karriereveiledning både i forbindelse med studievalg, og valg av retning i arbeidslivet.

Karriereveiledning kan være nyttig for deg som vurderer å bytte jobb eller yrke, eller som vil lære deg selv bedre å kjenne for å fungere bedre i jobben du har. Er du sliten, utbrent eller ofte syk kan vip24 hjelpe deg å finne kilder til energi og overskudd for å hindre energilekkasjer på jobb og ellers i livet.

Mange studenter og skoleelever opplever å starte på studier som ikke passer for dem, og bruker unødig tid og penger på utdannelse som ikke blir fullført. Med vip24 kan du være sikrere på at studiet du begynner på passer for deg og din personlighet.

Vip24 er et profil- og samtaleverktøy som bidrar til økt bevissthet om egne styrker og muligheter. Det er viktig å kjenne til hva som motiverer deg og oppleves som meningsfylt både i jobb og fritid. Det er først når du finner balansen mellom jobb og fritid at du får brukt dine ressurser hensiktsmessig.

Tjenesten tilbys både til privatpersoner, og til bedrifter som ønsker å tilby karriereveiledning for eksempel i forbindelse med omstillingsprosesser.

Ta kontakt med senior rådgiver Anniken Wroldsen på telefon 982 68 856 for mer informasjon.